ЗГУРТАВАНЬНЕ БЕЛАРУСКАЙ ШЛЯХТЫ

ASSOCIATION OF THE BELARUSIAN NOBILITY

СОБРАНИЕ БЕЛОРУССКОЙ ШЛЯХТЫ

Правілы форумаў (па-беларуску)Правила форумов (по-русски)

Бел.: Калі вы ўводзіце свой лагін і пароль, часта здараецца, што вас не пускае і піша пра памылку. Пры гэтым адкрываецца старонка для ўвахода на форум. Ваш лагін ужо запомніўся. Набярыце яшчэ раз пароль і націскайце "ўвайсьці". Павінна спрацаваць.

Рус.: Когда вы вводите свой логин и пароль, часто случается, что вас не пускает и пишет об ошибке. При этом открывается страница для входа на форум. Ваш логин уже запомнился. Наберите пароль ещё раз и нажимайте "войти". Должно сработать.

Автор Тема: Багдзевіч / Bahdzievič / Bohdziewicz / Богдзевич, Богдевич, Багдзевич, Багдевич  (Прочитано 7273 раз)

Васiль Юрша

• Старожил
Багдзевічы ёсьць сярод шляхты Ашмянскага павету.

Жылі ў Наваполлі, Ганеве, Лубянцы, Дукелях...
Былі ў сваяцкіх адносінах ў тым ліку з шляхтай Лышчынскімі, Пабядзінскімі...
« Последнее редактирование: 25 Июня 2009, 17:03:33 от Васiль Юрша »

milady_anb

• Новичок
  • *
Ой, а что это означает?
Моя фамилия Багдевич, я из России, квидев это сообщение в форуме, думала, что узнаю что-то о своей семье, но не поняла что здесь написано...

nsaroka

• Новичок
  • *
А як жа Шчучынскі павет (дакладней, Васілішкоўскі некалі). Нас, Багдзевічаў, там вельмі шмат. Цікава, адкуль пайшло прозвішча.. што яно абазначае.  Калісьці Вацлаў Дзежыц, шчучынскі гісторык, апавядаў пра герб Багдзевічаў. Але. на жаль. Вацлаў памер, а мне было тады гадоў 10, і нічога не засталося ў памяці. Можа, хто падкажа ?

Васiль Юрша

• Старожил
Читайте то, что написано.
Я утверждаю то, что знаю.
Я утверждаю, что Богдзевичи - шляхта Ошмянского повета.
Это утверждение вовсе не означает, что нет шляхетних Богдзевичей Щучинского, Василишского или какого либо другого поветов.
Утверждение, что Сидоровы проживали в 45-ой квартире, не означает, что они не проживали в 46-ой.
С уважением