Уважаемые господа - у меня вопрос: в поисках информации о своих предках: мой дед Ржевуский Адольф родился в 1887 году , офицер в царской армии до 1917 года , Ржеуский, Ржеусcкий или Ржеbусcкий Кипрян мой прадед, живущих в деревне Дoбрицке (Дaбрицке , Dobryckie) под Борисовом. Если кто-то знает что-то почетное государства на мою просьбу, пожалуйста, пишите на мой адрес электронной почты: mjrzew50@o2.pl
Извините за орфографические ошибки - Мирослав Rzewuski , горад Квидзын , вобласць Паморскае , Польша.
Паважаныя спадары - у мяне пытанне: у пошуках інфармацыі пра сваіх продкаў: мой дзед Ржевуский Адольф нарадзіўся ў 1887 годзе, афіцэр у царскай арміі да 1917 года, Ржеуский, Ржеусcкий або Ржеbусcкий Кипрян мой прадзед, якія жывуць у вёсцы Дoбрицке (Дaбрицке, Dobryckie) пад Барысавам. Калі хтосьці ведае нешта ганаровае дзяржавы на маю просьбу, калі ласка, пішыце на мой адрас электроннай пошты: mjrzew50@o2.pl
Выбачайце за арфаграфічныя памылкі - Міраслаў Rzewuski , Квидзын, Паморскае ваяводства, Польшча.